Полет

Живопис

25 x 60

Маслени бои, Платно

Архив
Pegasus I

Графика

17 x 8

Офорт

Налична
Сухи чушки

Живопис

42 x 60

Маслени бои, Платно

Архив
Семеен прозорец

Живопис

35 x 38 x 2

Маслени бои, Платно, Дърво

Архив