ОБОСОБЕНИ РЕАЛНОСТИ

ОБОСОБЕНИ РЕАЛНОСТИ

С удоволствие Арт Галерия Le Papillon представя от 13-ти февруари до 12-ти март в изложбения салон на ул. Драгоман № 12, Варна ОБОСОБЕНИ РЕАЛНОСТИ/ INDIVIDUALIZED REALITIES под формата на ювелирни произведения на изкуството - бижута, които са подготвили участниците в експозицията.
by Art Gallery Le Papillon 12 Feb 2023
Fragments - A Painting Exhibition

Fragments - A Painting Exhibition

"The point is not to panic so much that you stop playing. Because then you become a piece of debris, carried aimlessly through the cosmic darkness of infinity." Georgi Lozanov
by Art Gallery Le Papillon 22 Jan 2023
Публикации към изложбата на Илия Милков

Публикации към изложбата на Илия Милков

Илия Милков от години е ценен в колекционерските среди, обичан и харесван и сред широката публика, и преоткриван от много млади ценители на изкуството. Безспорен е приносът му към обогатяването на съвременното ни изобразително изкуство – не само с многообразието на многобройните си произведения, останали след житейският път на художника, но и с влиянието, което той оказва върху светогледа и цвето усещането на голяма част от българските художници, които все още вдъхновява.
by Art Gallery Le Papillon 04 Dec 2022
Медиите за изложбата на Десислава Минчева

Медиите за изложбата на Десислава Минчева

Будителската дейност на галерията, като екип, но и на творците, свързани с нея, се изразява в стремежа й да стимулира и да развива сетива за естетически норми в публиката, като представя и разпространява стойностно изкуство. Такава подкрепа ни оказва и Десислава Минчева. Тя има не само достойното присъствие на сцената на визуалното изкуство, но е и професор в Националната Художествена Академия, подпомагащ изграждането на редица български художници.
by Art Gallery Le Papillon 23 Nov 2022
"Една фамилна история" в Градската художествена галерия - Варна

"Една фамилна история" в Градската художествена галерия - Варна

От 11-ти ноември в залите на Градска Художествена Галерия „Борис Георгиев“ – Варна ще бъде представена великолепна изложба на три поколения ярки и талантливи български творци. Експозицията под надслов „Една фамилна история“ ще покаже за първи път в едно пространство творчеството на Юлий Минчев, Калина Тасева, Десислава Минчева и Сандро Арабян. Това е мащабна изложба, която се осъществява с много труд и усилия и е знаково събитие не само за град Варна.
by Art Gallery Le Papillon 10 Nov 2022
Публикации към изложбата на Иван Обретенов

Публикации към изложбата на Иван Обретенов

Философски разгледаната тема за есента в житейския и годишен кръговрат е едно усещане за загадъчност, предизвикваща интелекта в зрителя, асоциативната му мисъл и сетивата му за радостта от живота и малките детайли, които осмислят денят. За настоящата експозиция авторът е разгърнал лиричната си есенна балада с няколко голямо форматни композиции, няколко портрета, няколко кавалетни платна и бронзови пластики, обобщавайки артистичната му и философска личност.
by Art Gallery Le Papillon 17 Oct 2022

Search

Sort by

Per Page

Archive

Follow Us

Back to top